Het groene goud

Het groene Goud
Wij zijn leveranciers van een selecte groep planten, ook wel Super Foods (voedsel) genaamd, die tot de absolute wereldtop behoren. Door 80 jaar onderzoek heeft het meest vooruitstrevende gezondheid instituut ter wereld, het Hippocrates Wellness Institute (Hippocrateswellness), aangetoond dat deze selecte groep planten het snelst het bloed van de mens gelukkig maken. Wij leveren uitsluitend een compromisloze kwaliteit. Onze producten kennen hun gelijke niet op de markt, omdat ze onbetaalbaar worden als ze door het normale winkel model heen zouden moeten.
Deze selecte elite groep planten zijn kostbaar, zeldzaam, hebben een enorme kracht en je moet van alle fasen die de plant doormaakt verstand hebben.
Wij hebben deze wereldwonderen in huis gehaald voor onze cliënten die wij op weg helpen om optimaal vitaal en krachtig te worden en te blijven. Als je wilt kunt ook je gebruik maken van deze krachtig werkzame planten! Wij zijn de mening toegedaan dat o.a.
Vitalfood-Tarwegras, Vitalfood-Algen harmonie en Vitalfood-Hersenvitaal ieder mens goed doen. We spreken hier uit eigen ervaring en die van onze cliënten!
Voor mensen die voor een uitdaging staan zijn ze in onze ogen onmisbaar.