Vitalfood Tarwegras

Vitalfood Tarwegras is het meest voedingsrijke gewas ter wereld!

Naar de winkel

Vitalfood tarwegras - het eerste product uit de lijn van 'Het donkergroen Goud' - levert je een ongeëvenaard krachtige kwaliteit tarwegras. Het groeit op uitgestrekte vruchtbare gronden waar de klimatologische omstandigheden het meest gunstig zijn voor de buitengroei van tarwe. Vitalfood Tarwegras bevat de hoogste concentratie chlorofyl ooit gemeten omdat het in de herfst wordt geplant. De tarwegras groeit net boven de grond als de winter begint. De sterkste loten overleven de winter. De jonge loot wordt geoogst in het voorjaar net voor de zogeheten ‘jointing stage’; precies op het moment dat het gras zich gaat verbreden bevat zij de hoogste concentraties aan mineralen, vitaminen, sporenelementen en enzymen. Nergens ter wereld is daardoor de tarwegras zo voedzaam. Vers tarwegras groeit in Nederland in kassen. De omstandigheden zijn daardoor veel minder gunstig dan de groei in de buitenlucht door de winter heen.

De telers:

De telers zijn integere boeren, met meer dan 30 jaar ervaring in het telen van tarwegras. De oogst wordt uitvoerig op voedingswaardes gecontroleerd en uiteraard werken deze telers biologisch en ecologisch verantwoord. Er wordt niet gespoten en er wordt geen kunstmest gebruikt.

Wat zit er in Vitalood Tarwegras?
Vitalfood Tarwegras bevat alle vitaminen en bijna alle ruim 100 verschillende mineralen, sporenelementen, antioxidanten, levende enzymen en essentiële aminozuren die een mens nodig heeft. Alles organisch en in de juiste verhoudingen, zeer goed opneembaar omdat de enzymen in tact zijn vanwege het drogen van de jonge tarwegras loten onder de 40 graden Celsius; Raw-food kwaliteit. Vitalfood Tarwegras is biologisch-, veganistisch-, glutenvrij en van medicinale kwaliteit. De hoge concentratie chlorofyl  – wat in haar moleculaire structuur precies op ons bloed lijkt – bevordert de aanmaak van hemoglobine, wat extra zuurstof geeft aan alle weefsels in het bloed. Alle voedingstoffen worden daardoor naar elke cel getransporteerd.

Vitalfood Tarwegras zit barstens vol voedingsstoffen voor:

 • weerstand
 • atletische souplesse
 • ontgiften
 • concentratie
 • innerlijke rust

 • Werking van Vitalfood-Tarwegras:

  A. De hoge concentratie aan chlorofyl in tarwegras bevordert de aanmaak van hemoglobine in het lichaam. Hierdoor wordt meer zuurstof getransporteerd door het lichaam heen. De extra hemoglobine geeft extra zuurstof aan alle weefsels in het bloed, waardoor het lichaam zich fitter voelt.
  B. De hoge concentraties aan voedingsstoffen in tarwegras voeden het lichaam beter dan vitaminepillen, omdat de voedingsstoffen in Vitalfood - tarwegras in de juiste organische samenstelling voorkomen. Bovendien zijn de voedingsstoffen in Vitalfood - tarwegras opneembaar, omdat de enzymen in tact zijn vanwege het drogen van de jonge tarwegras loten onder de 40 graden Celsius.
  C. Vitalfood - tarwegras is een balans middel. Door de werking van voeden en zuurstof toename in het bloed gaat het gehele lichaam lekker in zijn vel zitten. Hierdoor ervaren gebruikers meer "zin in het leven" en zien zij het leven zonniger in. De geest wordt kalmer en daardoor krijg je meer geduld en uithoudingsvermogen in lastige of veeleisende situaties.
  Je vitaliteit en energie nemen toe en middag dips zijn verleden tijd, doordat uw darmflora verbetert door de ontgiftende kwaliteiten. Je hebt een verzadigd gevoel waardoor je minder eet en afvalt.
  Vitalfood Tarwegras biedt je onder alle omstandigheden uitkomst. Ook uitsluitend gebruik van Vitalfood Tarwegras geeft je bijna alle unieke voordelen van dit wonderbaarlijke Super Voedsel.

  Verse geperste tarwegras of Vitalfood -Tarwegras tabl. of poeder :
  Verse tarwegras groeit in NL in kassen. De omstandigheden in kassen zijn veel minder gunstig dan de omstandigheden waarin Vitalfood - tarwegras buiten onder de zon groeit. Het thuis telen van tarwegras is goed mogelijk, maar het kost veel tijd en liefde. Vooral in de winter, als het binnen geteeld moet worden krijg je door gebrek aan ventilatie al heel snel schimmel. Het gebruik van vers geperst tarwegras uit Hollandse kassen en het gebruik van Vitalfood - tarwegras tabletten vullen elkaar aan. Wij bij Vitalfood -tarwegras persen zelf dan ook in de ochtend verse tarwegras omwille van de levendige vibratie van dit sap en slikken zowel in de ochtend en in de avond de tabletten vanwege hun uitzonderlijke voedingswaarden en zonlicht chlorofyl. Vaak is vers persen praktisch niet mogelijk. De kosten van vers persen zijn hoger, vers persen kost veel meer tijd en er is een speciale dure persmachine de zogeheten “Greenstar” voor nodig. Ook als je op reis bent is vers persen niet haalbaar. En natuurlijk kun je de vitale kracht van een plant die in 14 dagen in een kas opgroeit niet vergelijken met een plant die 3,5 maand buiten heeft gestaan en de sneeuw overleeft heeft en die gebruikt wordt door Vitalfood-Tarwegras.
  Vitalfood - tarwegras tabletten bieden onder alle omstandigheden uitkomst. Ook uitsluitend gebruik van Vitalfood - tarwegras tabletten geeft u bijna alle unieke voordelen van dit wonderbaarlijke Super Voedsel.

  Doseringen Vitalfood Tarwegras tabletten à 500mg:
  Aanvangs- tevens onderhoudsdosering: 2 maal daags 5 tabletten op de nuchtere maag. Deze dosering teminste 2 weken aanhouden. Als je het gevoel hebt dat het te veel is en te snel gaat: de eerste week 2 maal daags 2 tabletten per dag. De tweede week 2 maal daags drie tabletten per dag. De derde week 2 maal daags 4 tabletten per dag en de vierde week 2 maal daags 5 tabletten. De dosering kan geleidelijk aan opgevoerd worden naar 3 maal daags 10 tabletten.

  Vitalfood Tarwegras is een organisch product! Je moet het zien als voedsel en niet als een pil. Net zoals je wortels of spinazie eet, zo eet je Tarwegras. Tarwegras is in de ‘Raw Food’ wereld supervoedsel nummer 1.

  Schema voor het opvoeren van de tabletten voor zwangere vrouwen: de eerste vijf dagen: 1 pil.
  De volgende vijf dagen: twee pillen.
  De volgende vijf dagen: drie pillen enzovoorts. Totdat je na 50 dagen elke dag 10 pillen neemt – 2 maal per dag 5 pillen.