Vitalfood Marine Fytoplankton

Naar de winkel

De tweede belangrijke voedingsbron van 'Het donkergroene Goud' en de misschien wel belangrijkste voedselbron op onze planeet. Niet alleen vanwege haar hoge voedingswaarde, maar ook omdat ze aan de basis staat van de gehele voedselketen.

Vitalfood Marine Fytoplankton is het tweede product
wat door Vitalfood geleverd wordt in haar meest pure en onvervuilde vorm.

'Het donkergroene Goud' bestaat uit de sterkste geneeskrachtige planten die we kennen:
1. Vitalfood winterharde biologische Tarwegras
2. Vitalfood Marine Fytoplankton uit het zoute water
3. Vitalfood Algen uit het zoete en zoute water:
- Vitalfood Hersenvitaal
- Vitalfood Spirulina
- Vitalfood Chlorella Sorokiniana

Vitalfood Marine Fytoplankton wordt gekweekt in een beschermd natuurgebied, waarbij gebruik wordt gemaakt van zeewater dat al meer dan 130.000 jaar diep in de grond ligt opgeslagen. Dit water uit het ‘Pleistoceen’ is onaangetast schoon en zuiver.Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische schoonmaakmiddelen omdat de bassins met hetzelfde schone water worden schoongespoten.
De gebruikte technologie en het pure pleistocene zeewater garanderen een zuiver en veilig eindproduct.Onze kweker levert over de hele wereld een A-klasse onvervuilde Marine Fytoplankton die stabiel in kwaliteit is.

Planten worden alleen sterk werkzaam als ze verkregen worden via langzame buitengroei. Marine Fytoplankton is een zout water alg die ook in de Noordelijke zeeën de zoutwater organismes van voedsel voorziet. Daarom groeit deze plant het beste in een wat kouder klimaat; hierdoor wordt hij sterker, een overlever die meer voeding bevat dan planten die snel groeien in en warmer klimaat.

Voedingswaarden van Vitalfood Marine Fytoplankton:

• Vitalfood Plankton heeft de beste voedingssamenstelling die denkbaar is.
• Het bevat ongewoon veel goed vetten, fosfolipiden.
• Dat zijn verschillende natuurlijke vormen van omega 3; DHA , EPA en ALA,
de gezonde variant van omega 6, omega 7 en omega 9.
• Marine Fytoplankton bevat alle 92 mineralen die we kennen. Het is voor ons lichaam zeer goed opneembaar omdat het biologisch, organisch en heel klein is, zodat er niets verloren gaat. Als je een half klein theelepeltje in je wang stopt of onder je tong legt wordt het via de slijmvliezen van de mond opgenomen omdat het zo klein is.
• Het bevat alle 21 essentiële en niet essentiële aminozuren; de kleinste bouwblokjes waarmee we eiwitten kunnen opbouwen.
• Het bevat Nucleotiden; de bouwblokjes voor DNA strengen.
• Het bevat lange keten Polysachariden. Dit zijn lange keten suikers die o.a. de communicatie tussen cellen bevorderen.
• Antioxidanten: SOD is een enzym en één van de voornaamste veiligheidsbuffers tegen de vernietigende oxidatieprocessen van vrije radicalen in ons lichaam.
• Het bevat complexe non-lineaire polysachariden, welke krachtige immuunsysteem ondersteunende eigenschappen hebben. Deze lange keten polysachariden zijn de hoogst immuun-versterkende stoffen ooit door de mens gevonden.
• Marine Fytoplankton bevat het menselijk groeihormoon (HGC) dat nodig is om jeugdig te blijven en een goed herstelvermogen te behouden.
• Het bevat een breed spectrum aan goed opneembare vitamines die snel opgenomen kunnen worden omdat de plant slechts 2 micron klein is en daardoor door alle wanden in het lichaam heen kan.
• Er zit o.a. in: een breed vit. B-complex, B1, B2, B6, B9 en B12, Vit. C, Vit. E
• Daarnaast is het een zeer grote bron van natuurlijk zwavel en chlorofyl.

David Wolfe geeft als tip om het samen met MSM te gebruiken. Deze producten samen hebben namelijk een goede synergetische werking, met name de kracht van de antioxidanten worden versterkt. Voor deze combinatie neem je van beide producten 1 gram per dag (1/3 theelepel) en bouw dit rustig op naar een volle theelepel. Denk er wel aan om je lichaam ook regelmatig even rust te geven van het ontgiften en om extra water te drinken gedurende de dag.

Dosering:
Onderhoud: 2 maal daags 2 capsules.
Kuur: 3 maal daags 3 capsules.

Disclaimer:
Als je medicijnen gebruikt of zwanger bent is het aan te raden eerst je arts te raadplegen voor gebruik. Ook als je aanleg hebt voor trombose of longembolie moet je oppassen met Marine Fytoplankton. Deze plankton bevat (zoals vele algen) een hoge hoeveelheid vitamine K dat bij hoge concentraties kan leiden tot verdikking van het bloed.

Vitalfood Marine Fytoplankton is een voedingssupplement dat bouwstenen levert voor het lichaam;
het vergroot uitsluitend de kans op wonderen!