Vitalfood Enzymen

Enzymen

Naar de winkel

Enzymen staan aan de basis van elk stofwisselingsproces in het lichaam. Zonder de tussenkomst van enzymen kan er geen stofwisseling plaatsvinden. Iedere beweging die je maakt, iedere knippering met je ogen, wordt in gang gezet door enzymen. Vitaminen, mineralen, sporenelementen en proteïne hebben geen pootjes en liggen als het ware op hun luie rug totdat een enzym ervoor zorgt dat ze “gestofwisseld” worden en op de plaatsen in het lichaam belanden waar ze nodig zijn. Als we geen overvloedige voorraad enzymen hebben gaat onze spijsvertering falen. Hoe meer geraffineerd eten we consumeren, des te minder enzymen we tot onze beschikking hebben en hoe moeilijker het wordt om voedingsstoffen uit ons eten op te nemen. Het immuunsysteem, de bloedsomloop, de lever, de nieren, milt en de alvleesklier zijn bijzonder afhankelijk van enzymen om te kunnen functioneren Zonder enzymen proberen witten bloedlichaampjes de functie van enzymen over te nemen. Als dit gebeurt voelen we ons moe na het eten en verzwakken wij ons immuunsysteem. Enzymen zijn verantwoordelijk voor elk biochemisch proces in ons lichaam. Al het leven hangt af van enzymen, daarom worden enzymen wel:

“SPARK OF LIFE / LEVENSVONK” genoemd.

Enzymen gebruiken mineralen om, zowel binnen als buiten de cellen, tot een goede balans van opgeloste stoffen te komen. Hierdoor wordt zowel de interne als de externe celdruk in osmotisch evenwicht gebracht. Vitaminen, co-enzymen en enzymen zijn samen noodzakelijk voor elke chemische reactie in elke cel van het lichaam. Zonder mineralen die met behulp van enzymen uit voedsel worden gehaald, zouden de vitaminen hun functie niet uit kunnen oefenen. Een enzymen tekort of enzymdeficiëntie is veelal de diepste oorzaak van lichamelijke onevenwichtigheid en de daaruit voortvloeiende ziektesymptomen. Enzymen zitten alleen in levend organisch voedsel dat nooit verhit is geweest boven de 40 graden Celsius. Zodra voedsel boven de 40 graden Celsius wordt verhit  gaan alle enzymen dood en keldert de opneembaarheid van het voedsel met meer dan 80% omlaag. Daarom moet u levende enzymen slikken voordat u een maaltijd met gekookt voedsel gaat eten, anders kunt u op de lange termijn uw vitaliteit niet behouden.

Vitalfood Enzymen ondersteunen op krachtige wijze de spijsvertering en kan ook gebruikt worden om het lichaam te reinigen van afvalstoffen. In het Hypocrates Wellness Centre is aangetoond dat een tekort aan enzymen in het lichaam en in ons voedsel uiterst desastreus is voor onze gezondheid en aan de basis staat van ziekte en verlies van vitaliteit. Zie: Hippocrateswellness

Mensen die last van maag en darmen krijgen na het eten van warme maaltijden kunnen onmiddellijke verlichting ervaren als zij voor de maaltijden enzymen slikken. Maar als u last begint te krijgen van eten dat u vroeger wel kon verdragen dan wordt het tijd om gezondere Lifestyle keuzes te gaan maken.
Vitalfood Enzymen bestaan uit een superieure formule die optimaal enzymen afgeeft in het gehele maag-darmkanaal. Onze formule bestaat uit eerste klas volledig spectrum spijsverteringsenzymen waaraan voedings-cofactoren zijn toegevoegd. Het is een mengsel van uitsluitend plantaardige enzymen en andere plantaardige hulpmiddelen. Vitalfood Enzymen werkten optimaal bij een ruime PH variaties in de omgeving.

Voor verbetering van uw spijsvertering neemt u 3 maal daags 3 capsules per keer op een lege maag een uur voor de maaltijd of twee uur na de maaltijd.
Bewaren op een koele droge plaats. Als u maagzweren hebt of zwanger bent, raadpleeg dan uw arts voor gebruik.