Consulten
Een consult is voor degene die een persoonlijk advies en begeleiding wenst. Een consult kan eenmalig zijn en vooral gericht op advies omtrent voeding en leefwijze. We ondersteunen en begeleiden je bij het maken van verantwoorde keuzes in de situatie waar je je in bevindt. Problemen b.v. vooronderstellingen met betrekking tot verandering van voeding en leefwijze kunnen worden omgezet in inspiratie en kracht. Een consult kan ook leiden naar een begeleiding die uit meerdere contactmomenten bestaat.
Ook mogelijk via Skype!
.
Voor opgave klik hier: Contact

Coaches
drs. Myra Ex  – 

Ik heb ervaring als natuurgeneeskundig therapeut ( 1997), trainer en coach in zowel externe organisaties als eigen praktijk. Mijn achtergrond is divers: Naast Andragogiek (Radboud Universiteit 1986) onder andere ook: Kleurenpunctuur en Kirlian-fotografie, Gestalt- en lichaamsgerichte therapie in eigen praktijk, Enneagram- en Systemisch werk. En Transactionele Analyse. In 2014 creëerde  en vestigde ik Vitalfood, website en shop, workshops en consulten om meer bekendheid te geven aan de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswereld en een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het bewustzijn en denken over gezondheid en vitaliteit van mens en aarde. Ik ben o.a. gek op koken, voeding en gezondheid en altijd op zoek naar vitaliteit en healing. Ik voel me verbonden met de geneeskracht van natuurlijk voeding en maak daar ook altijd iets heerlijks van! Ik ben  inspirerend en motiverend aanwezig in de diverse workshops en consulten die ik samen met Mas aanbied. Zowel de workshops als de consulten barsten van heerlijk eten en informatie over het hoe en waarom van anders kijken en proeven…

Drs. Mas Visscher

Ik heb een jarenlange ervaring als organisatieadviseur, trainer en coach. www.kyo.nl  Afgestudeerd aan de VU in Amsterdam en daarnaast opleidingen in gestalttherapie, Enneagram- en Systemischwerk, Transactionele Analyse en NLP. Momenteel ben ik betrokken bij het werk van de Diamond Logos Nederland, Bentinho Massaro en Mooji.Ik ben geïnteresseerd in wat mensen motiveert en welke stappen zij willen zetten in hun leven. In 2014 kwam ik in aanraking met Vitalfood en mijn eet- en leefwijze is daardoor danig veranderd. Dit heeft mij veel opgeleverd; stoppen met medicijngebruik, sterk afgevallen, en nog veel vitaler geworden.  De invloed van het gevoel gevoed te zijn, kende ik al wel; nieuw was en is de ervaring van welzijn en ontspanning en veel meer helderheid door het eten van natuurlijke verse voedingen voedingssupplemnten.