Home » Chocolade-Taart Hmmm…

Chocolade-Taart Hmmm…

Bodem
½ Kop gesmolten Cacaoboter
2 Koppen amandelen (week de amandelen 12 uur en spoel ze regelmatig)
1 Kop geweekte rozijnen, 1 a 2 uur geweekt.
1 Kop Incabessen, 1 a 2 uur geweekt.

Bereiding:
Maak er een stevige massa van in de Foodprocessor, als het te droog is: voeg wat citroensap toe. Spreid de massa uit op een taartbodem.

Top:
2 1/2 Avocado’s in stukken
8 Eetl. gesmolten kokosolie
8 Eetl. gesmolten cacaoboter
6 Eetl. Rauwe cacaopoeder
Beetje stevia en of Agave siroop of rauwe honing naar wens.

Bereiding:
Maak er een smeuïge massa van in de foodprocessor (niet te nat!)
Voeg wat kleingemaakte gojibessen en hazelnoten toe en meng.
Spreid de top uit over de bodem en laat 3 a 4 uur rusten in de koelkast.

Druk dit bericht af Druk dit bericht af