Home » Hennep Melk

Hennep Melk

Ingrediënten :
½ kop ongepeld hennepzaad
3 kopjes bronwater
snufje Himalaya- of Keltischzeezout
6 druppeltjes stevia (optioneel)

Bereiding: in blender
Doe het water in de blender en schudt het hennepzaad erbij, voeg dan het zout toe en dan de stevia, rauwe honing of kokosbloesemsuiker.
Blend het 11/2 minuut, totdat de hennepzaadjes verdwenen zijn.
Je kunt de hennerpmelk puur drinken, maar is ook erg lekker met muesli, in een shake of een soep. De melk blijft in de koelkast 1 dag goed.

Veel omega-3 en 6 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (antioxidanten) en mineralen voor  de weerstand, het hart en de bloedvaten.
Hennepzaad kan ook vermalen tot meel, lekker glutenvrij brood en koek opleveren…..!

Druk dit bericht af Druk dit bericht af