Hennepzaad/Tarwegras Pesto
Elke maaltijd of snack wordt een feest met deze heerlijk geurende superfood pesto op basis van hennepzaad en tarwegras poeder. De hennepzaad/tarwegras pesto is in een handomdraai gemaakt en kan gebruikt worden als dip of als saus bij een gerecht.
Bereidingstijd: 5 minuten
Wanneer eet ik dit? Lunch, avondmaaltijd, tussendoortje
Ingrediënten:
• 2 el Hennepzaad
• 1/2 el Tarwegras poeder
• 2 el pijnboonpitten of cashewnoten
• 1/3 kop olijfolie of hennepolie (of half om half)
• 1 grote handvol verse basilicum
• 1 teentje knoflook
• 1 el edelgist (optioneel voor hartige ‘kaas’-smaak)
• Flinke snuf zout
•
Bereiding:
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine, blender of in een grote vijzel en vermaal het tot een geurige pasta. Lekker als dip, over kelpnoedels of rauwe pasta, in wraps, etc.
Druk dit bericht af