Home » Rauwe notenkaas

Rauwe notenkaas

Ingrediënten

2 Koppen rauwe cashewnoten, 2 uur geweekt
2 Theel. vers citroensap
2 eetl gistvlokken
¼ Kop gesneden zongedroogde tomaten
¼ Kop verse basilicum, fijn gescheurd
1 theel. steen/zeezout
Beetje verse peper
Geraspte schil van 1 citroen.

Bereiding

Doe alles – behalve de basilicum en de tomaten in de keukenmachine/Magimix of blender en meng tot alles goed is gemengd. Doe alles in een kop en voeg de basilicum en de tomaten toe.
5 Dagen houdbaar in de koelkast. Voor gebruik, terugbrengen op kamertemperatuur.
Je kan van deze kaas een ring maken en 1-2 uur drogen in de Dehydrator.
Heerlijk op een rauwe cracker!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *